Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

18.06.2015 - 13:47

Luceafărul Bălan câştigă eventul în Sălaj

Luceafărul Bălan câştigă  eventul în Sălaj

În finala cu CS Crasna, formaţia antrenată de Marius Paşca a avut mult de furcă şi s-a impus la loviturile de departajare  


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

După ce a câştigat campionatul la pas, Luceafărul Bălan şi-a îndeplinit şi al doilea obiectiv. Însă, pentru câştigarea Cupei României, formaţia antrenată de Marius Paşca a avut mult de furcă şi a trecut greu de CS Crasna, în finala de sâmbătă ce a avut loc la Jibou. Chiar şi în ciuda căldurii de afară, meciul a avut un ritm bun, iar echipa antrenată de Liviu Feraru şi Claudiu Cornaci a jucat cu determinare şi a avut multe ocazii la poarta lui Marcel Petcu. Scorul a fost deschis de echipa din Bălan, după 25 de minute, prin Gabriel Buda, care a reluat balonul cu latul în plasă, după o centrare venită de pe partea stângă.

 

După câteva minute, CS Crasna a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, pe care Daniel Cenan a executat-o slab, iar Marcel Petcu a apărat. Până la urmă s-a restabilit egalitatea în minutele de prelungire din prima repriză, când Petcu a degajat ca un începător, iar Cenan a profitat şi a marcat pentru 1 - 1.  Repriza secundă s-a disputat sub semnul echilibrului, iar din minutul 70, ambele formaţii au redus din turaţie. Atât Bălanul, cât şi CS Crasna au jucat prudent, iar după cele 90 de minute tabela a arătat un scor egal. S-a intrat în prelungiri, unde CS Crasna putea decide finala prin Daniel Cenan, care după ce a trecut de trei jucători adverşi a şutat de la 16 metri, dar balonul a zguduit transversala lui Petcu.  Aşa s-a scris istoria celor 120 de minute, iar câştigătoarea s-a decis la loviturile de departajare. Fiecare echipă şi-a fructificat seria de câte cinci lovituri şi în zadar au ghicit portarii colţul, deoarece de fiecare dată s-a marcat. La executare au trecut şi portarii, astfel că s-a marcat şi în prima serie eliminatorie, însă Alin Chirilă a ratat al şaptelea penalty şi Cupa României a ajuns la Bălan, care a bifat eventul în Sălaj.  

 

Dacă în tabăra echipei lui Marius Paşca a fost fericire, la CS Crasna a fost supărare şi amărăciune, mai ales în cazul lui Alin Chirilă, care a plâns minute bune după terminarea jocului. Acesta a fost îmbărbătat de către colegi şi antrenori, iar până la urmă nu poate fi el eroul negativ, mai ales că  penalty-uri au ratat de-au lungul timpului jucători consacraţi, precum Diego Armando Maradona,  David Beckham, Luis Figo, Cristiano Ronaldo şi chiar Lionel Messi.     

 

 

Luceafărul Bălan - CS Crasna 1 - 1 (1 - 1); 7 - 6 la loviturile de departajare; 8 - 7

 

Au marcat: Gabriel Buda (‘25), respectiv Daniel Cenan (‘45)

 

Luceafărul: Marcel Petcu - Vlad Lazăr, Marius Rus (min. 120, Cătălin Coste), Bogdan Noje, Vlad Negrean (min. 62, Flaviu Conţ), Gabriel Buda, Marius Haiduc, Mihai Molnar, Maior Istvan, Flaviu Porumb (min. 55, Andrei Teglaş) şi Adrian Pop. Antrenor: Marius Paşca

 

CS Crasna: Kovacs Istvan - Claudiu Cornaci, Dobrai Tibor,  Cristian Onica (min. 111, Antal Robert), Ionuţ Iacob, Cristian Marcu (min. 79, Szigyarto Zsolt), Mihai Cherecheş, Rareş Hossu, Banyik Norbert (min. 77, Alin Chirilă), Dan Cenan şi Nagy Benjamin. Antrenori: Liviu Feraru şi Claudiu Cornaci

 

Au arbitrat: la centu: Paul Unimătan; asistenţi: Flaviu Seiche şi Sergiu Duma (toţi din Zalău). Observator AJF: Gavril Bîrjac (Păuşa)

 

 

 

Rezultatele din ultimele şapte finale  de Cupa României:  

 

2014: Sportul Şimleu - AS Chieşd 7 - 2

2013: CS Barcău Nuşfalău - Dumbrava Gâlgău 1 - 0

2012: Flacăra Halmăşd - Rapid Jibou 2 - 0

2011: Unirea Sălăţig - AS Venus Giurtelec  1 - 2

2010: Rabexim Almaşu - CS Barcău Nuşfalău 2 - 3

2009: Rapid Jibou - Meseşul Treznea 2 - 2, 7 - 6 după 11 m.

2008: Flacăra Halmăşd - Stejarul Sîg 1 - 1, 2 - 4 după 11 m.

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 488

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter