Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

18.06.2015 - 18:26

Ungurul Pepe Nagy vrea să revină în forţă!

Ungurul Pepe Nagy vrea să revină în forţă!

“Tunarul” Zalăului din anii trecuţi a făcut o pauză competiţională de un an, dar în această vară este pregătit pentru un nou contract în străinătate, poate chiar în România


 

 

Aproape patru ani, Peter Nagy (n. 15 mai 1984) a făcut senzaţie la poalele Meseşului, devenind unul dintre cei mai iubiţi jucători de la CS Remat Zalău, iar mai apoi de la CS Volei Municipal. În această perioadă, ungurul a cucerit cupa şi campionatul în România.

 

În vara anului trecut, trăgătorul fals în vârstă de  31 de ani s-a despărţit de vicecampioana României, deşi ambele părţi ar fi dorit o colaborare. Până la urmă, Pepe Nagy a revenit acasă, în aşteptarea unor oferte mai bune. Au existat discuţii cu formaţii din Turcia, ba chiar şi de la arabi, dar jucătorul a rămas liber şi a fost obligat să facă o pauză competiţională de un an, timp în care s-a pregătit cu formaţia Kecskemèt RC, dar şi individual!

 

Contactat de redactorii ziarului Sportul Sălăjean, fostul “tunar” al Zalăului era la Kecskemèt, plin de optimism, aşteptând revenirea sub fileu. “În acest moment mă simt foarte bine şi mă află în căutarea unei formaţii pentru sezonul viitor. Mă pregătesc singur în fiecare zi acasă, în Ungaria. Deocamdată, nu ştiu cu ce formaţii a discutat managerul meu, dar o să văd ce posibilităţi voi avea. Clar, nu în Ungaria, ci în străinătate, poate şi în România!”, ne-a declarat fostul “fals” al vicecampioanei României.

 

În ultima perioadă, pe acest subiect s-a discutat şi în România, cum că Pepe Nagy ar putea ajunge la SCMU Craiova! Zvonul a fost dezmințit încă de la început chiar de jucător, care a precizat: “În ce priveşte oferta celor de la Craiova, eu nu ştiu nimic şi nu am vorbit cu nimeni de acolo. Eu ştiu că acolo evoluează… Laurenţiu Lică”. Oricum, ungurul nu ar spune nu unei oferte din ţara noastră, acolo unde s-a simţit foarte bine.

 

Despre perioada petrecută de Pepe Nagy la Zalău, cât şi despre o posibilitate a sa de a reveni la poalele Meseşului, puteţi vedea în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 24 iunie!

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 834

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter