Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

18.06.2015 - 20:47

Un fost antrenor de la Silvania Şimleu, antrenor la Olimpia II Satu Mare

Un fost antrenor de la Silvania Şimleu, antrenor la Olimpia II Satu Mare
Mircea Bolba este tehnicianul echipei sătmărene, cel care în cariera de fotbalist a jucat şi pentru Armătura Zalău

 

 

Odată cu promovarea în Liga a II-a, în urmă cu doi ani, Olimpia Satu Mare şi-a format echipă satelit care a fost înscrisă în Liga a IV-a. Formată din juniori din propria pepinieră, dar şi din jucători de la prima echipă, satelitul Olimpiei a câştigat campionatul şi va reprezenta judeţul la barajul de promovare.
 

 

De destinele echipei se ocupă nimeni altul decât Mircea Bolba o mai veche cunoştiinţă pentru iubitorii fotbalului sălăjean. Tehnicianul, cel care este şi secund la echipa mare din Liga a II-a a avut tangenţe cu fotbalul din Sălaj iar în anul 2008 a pregătit Silvania Şimleu Silvaniei, gruparea care evolua în Liga a III-a la vremea respectivă. Mai mult, în cariera sa de fotbalist, Mircea Bolba a evoluat şi la Armătura Zalău. Să mai spunem că tehnicianul de la Olimpia II are o relaţie de prietenie cu tehnicianul de la Bălan - Marius Paşca.
 

 

Sursă FOTO: Gazetanord-vest

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 389

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter