Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

18.06.2015 - 20:47

Un fost antrenor de la Silvania Şimleu, antrenor la Olimpia II Satu Mare

Un fost antrenor de la Silvania Şimleu, antrenor la Olimpia II Satu Mare
Mircea Bolba este tehnicianul echipei sătmărene, cel care în cariera de fotbalist a jucat şi pentru Armătura Zalău

 

 

Odată cu promovarea în Liga a II-a, în urmă cu doi ani, Olimpia Satu Mare şi-a format echipă satelit care a fost înscrisă în Liga a IV-a. Formată din juniori din propria pepinieră, dar şi din jucători de la prima echipă, satelitul Olimpiei a câştigat campionatul şi va reprezenta judeţul la barajul de promovare.
 

 

De destinele echipei se ocupă nimeni altul decât Mircea Bolba o mai veche cunoştiinţă pentru iubitorii fotbalului sălăjean. Tehnicianul, cel care este şi secund la echipa mare din Liga a II-a a avut tangenţe cu fotbalul din Sălaj iar în anul 2008 a pregătit Silvania Şimleu Silvaniei, gruparea care evolua în Liga a III-a la vremea respectivă. Mai mult, în cariera sa de fotbalist, Mircea Bolba a evoluat şi la Armătura Zalău. Să mai spunem că tehnicianul de la Olimpia II are o relaţie de prietenie cu tehnicianul de la Bălan - Marius Paşca.
 

 

Sursă FOTO: Gazetanord-vest

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 398

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter