Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

18.06.2015 - 21:07

Schimbări majore în Liga a III-a

Schimbări majore în Liga a III-a

Preşedintele FRF - Răzvan Burleanu vrea ca în sezoanele următoare numărul Seriilor din eşalonul al treilea să fie mărit


 

În ultima perioadă, din cauza problemelor financiare ale unor echipe, Liga a III-a a devenit tot mai săracă, astfel că de două sezoane, eşalonul al treilea a ajuns să numere doar 5 Serii.Preşedintele FRF - Răzvan Burleanu acordă o mare importanţă şi fotbalului de la acest nivel, astfel că pe viitor îşi doreşte să îl reîmprospăteze, iar în cadrul unei conferinţe de presă organizată cu ocazia stabilirii meciurilor de baraj, şeful fotbalului românesc a vorbit despre planurile de viitor.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

”Aşa cum am anunţat în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, una dintre acţiunile pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea obiectivului de performanţă la nivel de seniori este mărirea numărului de echipe din Liga a 3-a prin creşterea numărului de serii la opt. Însă, acest lucru se va face în etape, primul pas fiind şase serii din 2016 şi apoi opt din 2017”, a declarat  preşedintele FRF. În aceste condiţii sezonul 2016 - 2017 din Liga a III-a va avea un număr de 6 Serii, cum de altfel a mai avut în urmă cu trei ani. Din toamna lui 2017 se are în plan formarea eşalonului al treilea cu opt Serii. În acest sens, foarte probabil din acel an se va promova din Liga IV-a fără baraj.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 659

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter