Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

LIGA I

19.06.2015 - 09:01

Ioan Chiş - conducător Autovip:“Ştiam că vom obţine calificarea la Turneul Final”

Ioan Chiş - conducător Autovip:“Ştiam că vom obţine calificarea la Turneul Final”


Oficialul campioanei Sălajului îşi propune obiective îndrăzneţe şi la turneul final de la Arad


 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

An plin de realizări pentru Autovip, care după ce a câştigat titlul în Sălaj a devenit şi Campioană Regională, câştigând turneul de la Zalău, după o finală cu Fan Courier.

Formaţia şimleuană nu vrea să se oprească aici şi este încreăzătoare înaintea turneului final al Campionatului Naţional de la Arad, acolo unde Ioan Chiş îşi propune obiective îndrăzneţe.

 

“Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm acest turneu, nu ne-am așteptat. Știam sigur că vom obține o calificare la Turneul Final, dar nu eram siguri de pe ce poziție. Am fost bucuroşi că am întâlnit în finală o altă echipă din Sălaj, dar până la urmă suntem bucuroşi că am câştigat. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru dăruirea de care au dat dovadă. Pentru faza finală a competiţiei avem ca obiectiv să ieşim din grupe, este un pic mai dificil deoarece vom avea câteva absenţe importante. Lupo Lorand şi Adrian Gheţi nu ne vor putea ajuta la Arad pentru că sunt plecaţi din ţară, dar sperăm şi fără ei ca jocul nostru să fie la fel de bun şi că vom reprezenta cu mândrie Sălajul”, a declarat Ioan Chiş.

 

 

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 411

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter