Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

LIGA I

19.06.2015 - 09:15

Radu Ionuţaş - conducător Fan Courier:“La Turneul Regional ne-am depăşit pe noi înşine”

Radu Ionuţaş - conducător Fan Courier:“La Turneul Regional ne-am depăşit pe noi înşine”

 


Chiar dacă “poştaşii rapizi” au pierdut finala turneului cu Autovip, conducătorul s-a declarat mulţumit de ce a realizat echipa sa


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

 

 
Finală 100% sălăjeană la Campionatul Regional de minifotbal de la Zalău, acolo unde Fan Courier şi Autovip s-au bătut pentru titlul de campioană. Câştig de cauză a avut formaţia şimleuană, însă chiar dacă echipa sa a pierdut, Radu Ionuţaş s-a declarat mulţumit de ce au realizat “poştaşii rapizi".
 
“A fost un turneu foarte reuşit din toate punctele de vedere. Pur şi simplu ne-am depăşit pe noi înşine. Am jucat cu patru campioane, am reuşit să câştigăm cu Smart Baia Mare, una dintre cele mai bine aşezate echipe. Pentru că au ajuns să joace finala două echipe din Sălaj arată că, campionatul nostru este peste multe din ţară. Vreau să-i felicit pe jucători pentru forţa de care au dat dovadă, pentru că s-au luptat exemplar. Pentru noi este o realizare foarte mare că am reuşit să ajungem la Arad, în faza finală a competiţiei şi dorim să jucăm relaxaţi să ne facem jocul. Vom avea la dispoziţie un lot puţin mai restrâns, deoarece locul de muncă nu ne permite deplasarea cu toţi jucătorii”, a declarat Radu Ionuţaş.
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 461

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter