Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

LIGA I

19.06.2015 - 09:15

Radu Ionuţaş - conducător Fan Courier:“La Turneul Regional ne-am depăşit pe noi înşine”

Radu Ionuţaş - conducător Fan Courier:“La Turneul Regional ne-am depăşit pe noi înşine”

 


Chiar dacă “poştaşii rapizi” au pierdut finala turneului cu Autovip, conducătorul s-a declarat mulţumit de ce a realizat echipa sa


Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 

 
Finală 100% sălăjeană la Campionatul Regional de minifotbal de la Zalău, acolo unde Fan Courier şi Autovip s-au bătut pentru titlul de campioană. Câştig de cauză a avut formaţia şimleuană, însă chiar dacă echipa sa a pierdut, Radu Ionuţaş s-a declarat mulţumit de ce au realizat “poştaşii rapizi".
 
“A fost un turneu foarte reuşit din toate punctele de vedere. Pur şi simplu ne-am depăşit pe noi înşine. Am jucat cu patru campioane, am reuşit să câştigăm cu Smart Baia Mare, una dintre cele mai bine aşezate echipe. Pentru că au ajuns să joace finala două echipe din Sălaj arată că, campionatul nostru este peste multe din ţară. Vreau să-i felicit pe jucători pentru forţa de care au dat dovadă, pentru că s-au luptat exemplar. Pentru noi este o realizare foarte mare că am reuşit să ajungem la Arad, în faza finală a competiţiei şi dorim să jucăm relaxaţi să ne facem jocul. Vom avea la dispoziţie un lot puţin mai restrâns, deoarece locul de muncă nu ne permite deplasarea cu toţi jucătorii”, a declarat Radu Ionuţaş.
 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 473

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter