Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole




FOTBAL

LIGA a IV-a

19.06.2015 - 09:31

Andrei Teglaş, pedepsit de antrenorul Marius Paşca

Andrei Teglaş, pedepsit de antrenorul Marius Paşca

Atacantul campioanei a privit din tribună mai bine de o repriză


 

Pe lângă faptul că au lispit trei jucători de bază, în echipa de start a campioanei nu s-a aflat nici Andrei Teglaş, unul dintre cei mai buni marcatori ai Bălanului. De data aceasta nu a fost vorba de vreo absenţă ci de un act de indisciplină. După ce s-a prezentat la teren fără tricoul de antrenament, Teglaş a avut o contră verbală cu Marius Paşca, astfel că antrenorul l-a pedepsit şi l-a trimis în tribună. Atacantul a fost spectator mai bine de o repriză, dar a fost chemat în minutul 55, când a intrat în locul lui Flaviu Porumb.  Evoluţia lui Teglaş nu a rupt gura târgului, la fel ca şi în cazul echipei, dar până la urmă Bălanul a câştigat Cupa României, la loviturile de departajare, iar atacantul a marcat un gol de la punctul cu var. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 586

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter