Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

19.06.2015 - 12:56

Mihai Bode - jucător Luceafărul Bălan:“Avem 30% şanse de promovare în Liga a III-a”

Mihai Bode - jucător Luceafărul Bălan:“Avem 30% şanse de promovare în Liga a III-a”

Chiar dacă consideră că şansele echipei sale sunt foarte mici, jucătorul campioanei Sălajului promite că Bălanul îşi va da viaţa pe teren în barajul cu Olimpia II Satu Mare


 

Pentru Mihai Bode, barajul cu Olimpia II Satu Mare reprezintă o oportunitate de a reveni în Liga a III-a. Din păcate pentru el şi pentru echipa sa, adversarul de la baraj este redutabil, iar fostul jucător de la FC Zalău şi Bihorul Beiuş consideră că Luceafărul Bălan are şanse mici de a ieşi învingătoare din “dubla” cu Olimpia II Satu Mare.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

“Întâlnim un adversar foarte greu, iar la acest baraj noi pornim cu şansa a doua. Nu mi se pare corect ca nişte jucători din Liga a II-a să poată juca la barajul pentru promovare în Liga a III-a, chiar şi la echipa satelit. Am mai avut o astfel de experienţă cu FC Zalău, când am jucat cu FC Bihor II.  Jucătorii din Liga a II-a vor face diferenţa, iar cu indulgenţă avem 30% şanse de promovare. Dacă jucam cu orice altă echipă, care să aibă în componenţă jucători de Liga a IV-a nu aveam frică de niciun adversar. Şi noi avem jucători cu experienţă, dar nu ne putem compara cu o echipă care face pregătire şi care va avea jucători din Liga a II-a. Nu ne dăm bătuţi şi noi credem în şansele noastre, chiar dacă sunt foarte mici.Sperăm să avem puţin noroc şi să scoatem un rezultat prin care promovarea să se decidă în retur”, a declarat Mihai Bode. 

 

 

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 472

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter