Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

19.06.2015 - 17:20

Radu Pop - finanţator Luceafărul Bălan: “Cărţile au fost făcute şi din păcate ne-a fost dat să jucăm cu un adversar foarte greu”

Radu Pop - finanţator Luceafărul Bălan:  “Cărţile au fost făcute şi din păcate ne-a fost dat să jucăm cu un adversar foarte greu”

 


În ciuda unui adversar greu, conducătorul campioanei Sălajului este convins că echipa sa va da totul pentru o promovare


 

 

 
 
Cu un lot format din jucători care au evoluat la juniori republicani, dar și cu câțiva jucători cu experiență în ligile superioare, Luceafărul Bălan a visat la o promovare în Liga a III-a, de când Radu Pop a decis să înscrie echipa în Liga a IV-a.
 
Dacă în Sălaj, în ultimul sezon nu a avut adversară, Bălanul a dat de greu la barajul de promovare, astfel că se va duela cu Olimpia II Satu Mare pentru biletul ce asigură prezența în Liga a III-a. Din start sătmărenii pornesc favoriți, dar finanțatorul sălăjenilor - Radu Pop este convins că echipa sa va da totul pentru o promovare.
 
“Cărţile au fost făcute şi din păcate ne-a fost dat să jucăm cu un adversar foarte greu. La Olimpia II Satu Mare vor juca mai mulţi jucători de la prima echipă şi este clar că ei sunt favoriţi. Încercăm să scoatem un rezultat bun şi să păstrăm şanse pentru retur. Mingea este rotundă şi nu ne prezentăm ca şi victime sigure, dar ne va fi foarte greu să trecem de acest adversar. Sub nicio formă nu ne-am fi dorit să  jucăm cu Olimpia II. Vom juca pentru toţi sălăjenii, iar dacă vom promova ne vom înscrie în Liga a III-a. Sperăm să avem şi noroc în aceste meciuri”, a declarat Radu Pop.   

Vizualizari: 678

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter