Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

19.06.2015 - 20:51

O lună de vacanţă pentru HC Zalău

O lună de vacanţă pentru HC Zalău

Formaţia de la poalele Meseşului a reuşit până în momentul de faţă doar un singur transfer


 

Sezonul 2014 - 2015 a fost unul destul de greu pentru HC Zalău, având în vedere că accidentările s-au ţinut scai de echipa antrenată de Gheorghe Tadici. În cele din urmă, Georgiana Ciuciulete şi colegele au terminat sezonul pe locul şapte, şi din păcate au ratat locul de cupă europeană. Liniştea la Zalău nu s-a aşternut nici odată cu venirea vacanţei având în vedere că nu mai puţin de trei jucătoare au plecat. Georgiana Ciuciulete, Andrada Maior-Paşca şi Roxana Varga sunt cele care s-au despărţit de Zalău, la finele sezonului. Însă, surprizele nu s-au oprit şi s-a  zvonit că şi Crina Pintea s-ar putea să spună pas unui nou contract cu HC Zalău, având în vedere că mai are înţelegere doar până la finele acestui an.

 

Altfel spus, fetele se bucură de o lună de vacanţă, până la mijlocul lunii iulie. În schimb, oficialii clubului sunt în căutare de jucătoare având în vedere că până în momentul de faţă la poalele Meseşului s-a bifat un sigur transfer  - Anca Onicaş - jucătoare venită de la Centru de Excelenţă de la Vâlcea, care a semnat cu echipa condusă de Tiberiu Marc.

 

Cu siguranţă, până se va reuni lotul, la Zalău vor mai apărea nume noi, şi probabil chiar şi din străinătate. “Noi am crezut că este bine să aducem jucătoare din ţară, dar din păcate, numărul este în scădere, iar dacă nu vom reuşi să găsim la nivelul la care dorim şi la posibilităţile financiare pe care le avem o să trecem peste principiul acesta şi o să apelăm la jucătoare din străinătate. Până la urmă, dacă toate echipele fac acelaşi lucru, nu poţi să perseverezi”, ne-a declarat Tiberiu Marc la finele sezonului. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 749

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter