Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

19.06.2015 - 22:03

Adrian Sabău - fost jucător la FC Zalău: “Sunt în discuţii cu mai multe echipe”

Adrian Sabău - fost jucător la FC Zalău: “Sunt în discuţii cu mai multe echipe”

Fundaşul ar mai continua şi la gruparea de sub Meseş doar dacă obiectivul va fi promovarea


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

La fel ca Bogdan Roghină sau Ervin Kinczel şi Adrian Sabău şi-a încheiat conturile cu FC Zalău, după ce jucătorul a semnat în vara trecută un contract pe un an de zile. Sătmăreanul a devenit liber, iar acum îşi caută alt angajament pentru sezonul următor, astfel că a început discuţiile cu mai multe echipe,  unele dintre ele din ligile superioare. Deocamdată Sabău nu a bătut palma cu nicio formaţie, iar în cărţi rămâne chiar şi o revenire la FC Zalău.

 

“Eu sunt liber de contract şi acum discut cu mai multe echipe. Nu am discutat cu nimeni de la FC Zalău despre o posibilă revenire. Însă un lucru este sigur, voi reveni la  Zalău doar dacă vom avea obiectiv promovarea”, a declarat Adrian Sabău.

 

Fundaşul care a venit sub Meseş de la Olimpia Satu Mare nu a trecut cu vederea sezonul bun pe care l-a avut la FC Zalău, însă consideră ce echipa sa putea mai mult decât o clasare pe locul 3.

 

“A fost un sezon frumos la Zalău şi chiar m-am simţit bine. Am un regret că nu am reuşit mai mult fiindcă se putea. Ne-au lipsit multe pentru a ne lupta la promovare, iar cei din conducere ştiu cel mai bine”, a încheiat Adrian Sabău. 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 894

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter