Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

20.06.2015 - 09:22

Mircea Bolba - antrenor Olimpia II Satu Mare:“Nu subestimăm adversarul de la baraj”

Mircea Bolba - antrenor Olimpia II Satu Mare:“Nu subestimăm adversarul de la baraj”

Tehnicianul este de părere că ”dubla” cu Luceafărul Bălan va fi una dificilă


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Olimpia II Satu Mare și Luceafărul Bălan se întâlnesc sâmbătă, în cadrul primei manșe a barajul de promovare în Liga a III-a. Calculele hârtiei o dau favorită certă pe campioana județului Satu Mare, însă tehnicianul Mircea Bolba este de părere că ”dubla” cu Luceafărul Bălan va fi una dificilă.

 

“Vrem să promovăm în Liga a III-a, dar nu subestimăm adversarul.Va fi un meci dificil şi cel care se va dărui mai mult şi va avea mai multă ambiţie va reuşi să câştige. Nu pot să spun cine este favorită fiindcă nu cunosc echipa din Bălan. Îl cunosc doar pe Marius Paşca şi pe Mihai Bode. Noi avem mulţi juniori dar sper ca dăruirea şi ambiţia lor să depăşească experienţa jucătorilor din Bălan. Luceafărul Bălan îşi va vinde scum pielea dar trebuie să fim atenţi şi la finalul celor două jocuri să putem sărbători promovarea. Bălanul are un avantaj, fiindcă ei au avut mai multe zile libere, în timp ce noi trebuie să jucăm şi finala Cupei României. Avem şi câţiva jucători cu experienţă de la prima echipă, dar majoritarea lotului este format din juniori. Nu m-am bucurat când am aflat adversarul de la baraj. Am dorit să evităm doar Luceafărul Oradea, o echipă redutabilă, dar şi celelalte campioane sunt de luat în seamă. Meciurile de baraj sunt imprevizibile şi se poate întâmpla orice. Poate Bălanul se poate bucura că va întâlni Olimpia II, o echipă cu mulţi juniori, la care media de vârstă este sub 19 ani”, a declarat Mirceal Bolba, antrenor la Olimpia II Satu Mare.  

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 412

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter