Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

LIGA I

20.06.2015 - 09:47

Vlad Paşcalău - jucător Fan Courier: “Am dat tot ce am avut mai bun la Campionatul Regional”

Vlad Paşcalău - jucător Fan Courier: “Am dat tot ce am avut mai bun la Campionatul Regional”

Jucătorul a marcat în sferturile de finală, golul prin care ”poștașii rapizi” și-au asigurat prezența la Turneul Final de la Arad


 

Alături de Autovip și Fan Courier s-a calificat la Turneul de la Final de la Arad, iar meciul din sferturi cu Smart Baia Mare a fost cel mai important pentru echipa lui Radu Ionuțaș. ”Poștașii rapizi” s-au impus la limită, după un meci disputant, la capătul căruia, golul calificării a fost marcat de Vlad Pașcalău.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

”A fost un turneu puternic, cu echipe foarte bune. Noi ne-am dăruit enorm, am dat tot ce am avut mai bun şi am jucat cu sufletul. Obiectivul nostru a fost clasarea în primele patru echipe şi suntem mulţumiţi că am reuşit acest lucru. Nu sunt supărat că am ocupat doar locul doi, deoarece adevărata finală pentru noi a fost partida cu Smart Baia Mare, în urma căruia am obţinut calificarea la Campionatul Naţional. Îmi doresc să facem o figură cât mai frumoasă la Arad”, a declarat Vlad Pașcalău.

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 456

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter