Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

20.06.2015 - 11:28

HCM Rm. Vâlcea a reușit primul transfer al verii

HCM Rm. Vâlcea a reușit primul transfer al verii

Formația din Zăvoi a ajuns la o înțelegere cu Ana Maria Simion, care în ultima perioadă a evoluat la CSM Cetate Devatrans


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vară plină de schimbări la HCM Rm. Vâlcea, care s-a despărțit de antrenorul Dumitru Muși, dar și de jucătoarele Andrei, Stoica și Semedo.

 

Aflată într-o perioadă de căutări, echipa din Zăvoi a reușit și prima achiziție a verii, este vorba de extrema dreapta - Ana Maria Simion (26 de ani). Handbalista a jucat în ultimii 3 ani la CSM Cetate Devatrans, cu care la finele sezonului a retrogradat în liga secundă.

 

”Am ales HCM, în primul rând pentru că ştiu că am fost dorită din sezonul trecut şi regret că au fost unele neînţelegeri şi nu am putut veni de atunci. Vâlcea este o echipă de perspectivă, cu un nucleu de jucătoare bine clădit. Mă bucur enorm că, din sezonul acesta, fac parte din echipa vâlceana, unde mă simt ca acasă”, a declarat Ana Maria Simon pentru Săptămâna în Oltenia.

 

 

Sursa: Săpătămâna în Oltenia

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 671

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter