Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

20.06.2015 - 19:26

Luceafărul Bălan rămâne în cărţi pentru promovarea în Liga a III-a

Luceafărul Bălan rămâne în cărţi pentru promovarea în Liga a III-a

Chiar dacă au pierdut în primul meci al barajului cu Olimpia II Satu Mare, elevii lui Marius Paşca mai au încă speranţe la promovarea în Liga a III-a


 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

În ciuda unui adversar greu la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, Luceafărul Bălan nu a mers la Satu Mare precum mielul la tăriere, însă miza unui astfel de joc şi-a pus amprenta asupra unor jucători ai Bălanului. Astfel, campioana Sălajului a început ezitant, iar Olimpia II a profitat şi din primele minute s-a instalat în jumătatea adversă.

Mai mult, încă din minutul 2, gazdele au deschis scorul, după ce o lovitură liberă de la peste 30 m a lui Mircea Donca a fost finalizată cu o lovitură de cap de către Bogdan Faur, fără speranţe pentru Petcu.

Era deja 1 - 0, iar sălăjenii care au venit să încurajeze Bălanul îşi făceau griji ca nu cumva elevii lui Marius Paşca să piardă la scor şi să îşi irosească orice şansă la promovare.

Încet, încet, Bălanul a ajuns la poarta lui Trip, iar Mihai Bode a şutat primul spre poarta sătmărenilor, după un sfert de oră. Până la următ, tot Olimpia a marcat prin acelaşi Faur, care din nou l-a învins pe Petcu cu o lovitură de cap. 

 

Chiar dacă şi Luceafărul a ripostat la poarta adversă, sătmărenii au avut ocaziile mai clare şi până la pauză scorul putea lua proporţii.

 

Cu totul alt joc a avut echipa lui Marius Paşca, în repriza secundă, când Flaviu Bărnuţiu şi colegii săi au avut momente în care au fost superiori adversarilor. Tânăra echipa a lui Mircea Bolba s-a pierdut, iar Bălanul a pus presiune, astfel că în minutul 60 Andrei Teglaş a scos un penalty, după un henţ în careu al unui jucător de la Olimpia II. 

 

 

Penalty-ul a fost executat precis de către Mihai Bode, iar campioana Sălajului a intrat în joc, dar şi în ecuaţia promovării. 

 

La Satu Mare a plouat torenţial în ultimele 20 de minute, iar terenul a devenit greu. Totuşi, ocazii importante au fost la ambele porţi. Dacă Mircea Donca putea face 3 - 1 cu o lovitură de cap, în minutul 78 şi echipa lui Marius Paşca a trecut pe lângă gol. Noul intrat, Flaviu Porumb a primit o pasă bună de la Haiduc, însă şutul său la colţul lung s-a dus milimetric pe lângă poartă. 

 

Pe final, lipsa de pregătire fizică s-a simţit în rândul jucătorilor de la Bălan, iar Olimpia a fost superioară, însă fără efect pe tabelă. Olimpia II Satu Mare a câştigat la limită, dar promovarea este departe de a fi decisă, având în vede că Luceafărul a marcat la Satu Mare un gol prin care încă are şanse la biletele pentru Liga a III-a.

 

Returul barajului de promovare este programat sâmbătă, de la ora 17.30, la Gâlgău Almaşului, 

 

Olimpia II Satu Mare - Luceafărul Bălan  2 - 1 (2 - 0)

 

Au marcat: Bogdan Faur (2 şi 22), respectiv Mihai Bode (60-11m)

 

Olimpia II Satu Mare: 1. Iulian Trip Anca - 12. Vasile Cristian Paul (cpt.), 2. Florin Mihăiţă Mureşan, 27. Valter Heil, 6. Iacob Ciul, 8. Bogdan Faur, 93. Flaviu Ionescu, 94. Darius Lukas, 90. Gabriel Cădar, 26. Mircea Donca şi 11. Patrick Pop. Rezerve: 65. Raul Cherecheş - 16. Csik Mark, 99. Raul Ştef, 13. Daniel Griszhaber, 7. Gulya Richard, 88. Tamas David şi 30. Daniel Pop. Antrenor: Mircea Bolba

 

Luceafărul Bălan: 1. Marcel Petcu, 17. Vlad Lazăr, 16. Marius Rus, 8. Toth Karoly (cpt.), 4. Vlad Negrean, 6. Gabriel Buda, 5. Flaviu Bărnuţiu, 18. Maior Istvan, 9. Andrei Teglaş, 10. Mihai Bode şi 7. Marius Haiduc. Rezerve: 12. Marius Groza - 19. Rareş Pintea, 21. Adrian Pop, 20. Mihai Molnar şi 14. Flaviu Porumb. Antrenor: Marius Paşca

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1376

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

da - 21.06.2015 - 12:06

nu a fost penalti


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter