Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

20.06.2015 - 23:26

Marius Pașca - antrenor Luceafărul Bălan: ”Golul marcat la Satu Mare poate fi important în economia promovării”

Marius Pașca - antrenor Luceafărul Bălan: ”Golul marcat la Satu Mare poate fi important în economia promovării”

Chiar dacă a pierdut partida tur de la Satu Mare, Luceafărul Bălan păstrează încă șanse de promovare


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Luceafărul Bălan a fost învinsă în partida tur cu Olimpia II Satu Mare, scor 2 – 1, însă păstrează șanse reale de promovare, mai ales după ce campioana Sălajului a marcat un gol în deplasare.

 

Jocul de sâmbătă, de la Satu Mare a avut două reprize diferite, iar echipa lui Marius Pașca a jucat modest în prima parte, însă și-a revenit în actul secund, când a redus din diferență și chiar putea egala.

 

”Prin așezarea jucătorilor în teren am încercat să limităm atuul fizic al celor de la Olimpia II Satu Mare. Era puțin probabil că promovarea se va decide încă de la Satu Mare, fiindcă și noi avem jucători cu experiență, iar acest lucru s-a văzut. Din păcate am avut un început de meci timorat, dar mă bucur că am avut capacitatea de a pune presiune pe adversar și am reușit să marcăm un gol care poate fi important în economia promovării. În prima repriză am fost supărat pe joc, dar și pe jucătorii cu experiență. Mă bucur că la pauză au recepționat mesajul meu și am reușit în partea a doua să ne revenim și să marcăm”, a declarat Marius Pașca, care crede în șansele echipei pentru returul de sâmbăta viitoare.

 

”În retur mizez pe dorința jucătorilor, dar și pe terenul mic de la Gâlgău Almașului. Din punct de vedere fizic, jocul din retur se va echilibra”, a mai spus Pașca.

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 941

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter