Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

20.06.2015 - 23:45

Mircea Bolba - antrenor Olimpia II Satu Mare: ”Luceafărul Bălan a fost o echipă bună, în repriza secundă”

Mircea Bolba - antrenor Olimpia II Satu Mare: ”Luceafărul Bălan a fost o echipă bună, în repriza secundă”

Tehnicianul sătmărenilor este convins că echipa sa poate marca și în meciul retur

 

Chiar dacă a avut meciul în mână și în prima repriză se putea distanța pe tabelă, în final, Olimpia II Satu Mare a câștigat cu 2 - 1, iar promovarea se joacă, mai ales că Bălanul a înscris în deplasare. De aceeași părere este și tehnicianul Mircea Bolba, dar care este convins că echipa sa va putea marca în returul de sâmbăta viitoare.
 
”Până la urmă am câștigat și îmi felicit jucătorii. Noi mergem la Luceafărul Bălan din postura de învingătoare și ei trebuie să ne învingă, însă eu cred că putem marca și în deplasare. Am avut o primă repriză la discreție, dar în repriza secundă am căzut și s-a văzut oboseala, fiindcă am jucat din trei în trei zile în ultima perioadă. Luceafărul Bălan a fost o echipă bună, în repriza secundă. Noi am avut ocazii importate și am fost peste adversar. Promovarea se joacă, dar sper ca la meciul retur să fim mai proaspeți”, a declarat Mircea Bolba.
 
 
 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 705

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter