Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

26.02.2012 - 13:56

Sergiu Ilieş a revenit sub fileu

 Sergiu Ilieş a revenit sub fileu

După o perioadă de inactivitate, voleibalistul este apt şi poate ajuta echipa şimleuană în drumul spre promovare

Multiplul campion al României, jucătorul în vârstă de 34 de ani a absentat o bună perioadă de timp din cauza unei accidentări. El a revenit sub fileu la ultimul meci din retur şi a evoluat în ambele meciuri câştigate de CS Phoenix Şimleu, în compania echipei Vartex Rm. Vâlcea, din play-off.

Campion cu Elcond Zalău, Deltacons Tulcea şi Tomis Constanţa, Sergiu Ilieş abia a aşteptat să poată să îşi ajute echipa. Revenirea lui a fost privită cu mult entuziasm de către cei din conducerea echipei, dar şi de către publicul spectator. Odată cu revenirea lui Ilieş, CS Phoenix Şimleu va fi mult mai solidă şi cu siguranţă va avea un cuvânt de spus în partidele care au mai rămas de disputat. Toată suflarea voleibalistică de la poalele Măgurii îşi doreşte ca echipa de volei să promoveze în Divizia A1, acolo unde a fost şi în urmă cu câteva sezoane.

“Ne bucură faptul că a revenit Sergiu Ilieş şi sunt încrezător că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, acela de a promova pe prima scenă a voleiului românesc”, ne-a declarat antrenorul Mircea Abraham.

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2015

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

YwmVeopEJZ - 03.05.2015 - 09:28

You've hit the ball out the park! Indblciree!

Nume:

pop - 27.02.2012 - 17:28

fara un coordonator de valoare o echipa de volei nu are viitor..MULT SUCCES IN VIITOR SERGIU ILIES

Nume:

gabi s - 26.02.2012 - 17:56

BRAVO MAESTRE,BRAVO SIMLEU.Sa aveti parte numai de bucurii si succese


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter