Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

30.03.2012 - 13:50

CS Phoenix Şimleu Silvaniei joacă pentru calificarea la barajul de promovare

 CS Phoenix Şimleu Silvaniei joacă pentru calificarea la barajul de promovare
După o pauză de câteva săptămâni, gruparea de sub Măgură, CS Phoenix Şimleu Silvaniei revine sub fileu, odată cu jocurile din faza a doua a play-off-ului

 

 

 

În prima fază din play-off, gruparea antrenată de Mircea Abraham a trecut la pas de CNMB Vartex Rm. Vâlcea, după primele două meciuri câştigate la Şimleu. Pentu a ajunge la barajul de promovare în Divizia A1, şimleuanii mai au de trecut de CS Chimszed Cluj, grupare pe care trebuie să o învingă în două din cele trei meciuri. Primul joc este programat pe 31 martie, de la ora 12.00 la Şimleu Silvaniei în sala de sport a Grupului Şcolar “Ioan Ossian”, iar jocul doi este programat la Cluj Napoca în data de 7 aprilie. Dacă egalitatea va persista, meciul decisiv se va juca la Şimleu Silvaniei pe data de 21 aprilie. În cea de-a doua partidă a fazei a doua din play-off, LPS CSS Bihorul Oradea întâlneşte echipa CSM Câmpia Turzii. Echipele calificate din aceste meciuri, vor accede la barajul de promovare pentru Divizia A1, care va avea loc în data de 18 - 20 mai.

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1131

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter