Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

05.04.2012 - 11:43

Şimleuanii, la un pas de turneul de promovare în Divizia A1. GALERIE FOTO

 Şimleuanii, la un pas de turneul de promovare în Divizia A1. GALERIE FOTO

 

 

De mult timp nu i-am mai văzut pe şimleuani în echipă completă, de 12 jucători! Iată că, ei au reuşit să se „adune" pentru această importantă confruntare sportivă în drumul lor spre turneul de promovare în primul eşalon al voleiului românesc. Efortul lor a fost materializat printr-o victorie meritată, obţinută în fix o oră de joc efectiv. Trebuie să spunem, însă, că această izbândă a fost izbutită pe fondul unui mare travaliu şi a unei concentrări ridicate, mai ales pe finalul seturilor. Aceasta, pentru că şi oaspeţii s-au mobilizat pentru această partidă, având în coordonatorul şi căpitanul de echipă Szekely Robert şi coechipierii lui Alin Duma, Vlad Samarghiţan şi Vlad Andrieş jucători cu reale valenţe voleibalistice. Clujenii, după ultima înfrângere în faţa şimleuanilor (în retur, faza I), au abordat cu mult aplomb acest meci, dornici de o... revanşă răsunătoare! Din păcate pentru ei, s-au cam precipitat, au greşit 15 servicii (chiar trei consecutive!), facilitându-le sarcina sălăjenilor, aceea de acumulare a punctelor pe tabela de marcaj a scorului. Totuşi, pe ansamblu, gazdele au avut un plus de valoare tehnico-tactică, chiar dacă - uneori - jocul lor a suferit atât la construcţie, cât şi la finalizarea atacurilor şi a blocajelor. De aceea, şimleuanii trebuie să se pregăteascã cu minuţiozitate pentru meciul de la Cluj-Napoca (turul doi al etapei a II-a, faza play-off, sâmbătă, 7 aprilie), pentru a evita disputarea partidei decisive, cea care va da dreptul de participare la turneul de promovare în Divizia Naţională de Volei A1, mai ales că Sergiu Ivan (component de bază al echipei), nu va fi disponibil din cauza unei accidentări.

 

Setul întâi a debutat în favoarea localnicilor, cu un scor favorabil (2-0 şi 3-1), dar oaspeţii au răspuns cu aceeaşi „monedăÎ, egalând şi preluând, chiar, conducerea ostilităţilor (4-3 şi 5-4). Cei doi timpi de odihnă oficiali i-au găsit în avantaj pe ai noştri (8-6 şi 16-14), dar clujenii au egalat în mai multe rânduri scorul, conducând, apoi, cu 18-17 şi 19-18. În time out-ul solicitat, antrenorul Mircea Abraham şi-a îndrumat bine elevii, care, de la scorul de 18-19, au realizat patru puncte la rând, 22-19, atunci când servea Pop, iar în linia întâi se aflau: Kis, Filip şi Silaghi. Setul a fost câştigat de gazde, prin combinaţia: Boroeanu (preluare), Sergiu Ilieş (ridicare) şi Silaghi (atac), cu scorul de 25-22. Aproape jumătate din actul secund, la conducere s-au aflat oaspeţii, destul de autoritar: 2-0, 5-1, 8-3, 11-6 (!). Cum-necum, mobilizaţi şi de publicul spectator (aproape 250 de entuziaşti, nota bene!), şimleuanii au reuşit o serie de opt puncte: 14-11 (!), perioadă în care servea Filip, iar la fileu acţionau decisiv: Silaghi, Sergiu Ilieş şi Ivan. În continuare, gazdele au menţinut un avantaj de cinci-şapte puncte până în finalul setului (17-12, 20-15, 24-17), impunându-se cu scorul de 25-18, atunci când clujeanul Tudor Câmpean a servit în aut. În general, setul trei a avut istoricul primului act. Sălăjenii au început bine (3-0, 4-1) şi după câteva egalităţi au fost conduşi în mai multe rânduri de clujeni: 9-8, 10-9, 11-10, 17-16, 18-17. Din nou, la ultimul „time outÎ, sfaturile antrenorului Abraham au dat roade, întrucât de la scorul de 19-19, ai noştri au făcut trei puncte la rând (22-19), exact în aceeaşi aşezare în teren ca cea din seria realizată în finalul primului act (!), mai puţin Sergiu Ivan, înlocuit mai înainte, cu Eugen Ilieş. Aşa şi-au adjudecat localnicii şi acest set, cu scorul de 25-21, prin atacul lui Kis, din linia a doua.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 

 

CS Phoenix Şimleu Silvaniei - CS Chimszed UMF Cluj-Napoca 3 - 0 (22, 18, 21)

 

 

 

CS Phoenix: Sergiu Ilieş, Sergiu Ivan (Eugen Ilieş), Adrian Pop, Kis Gabriel, Adrian Filip, Ionuţ Silaghi (cpt.) şi Cristian Boroeanu - libero. Au fost prezenţi: Andrei Harlişca, Dacian Ardelean, Constantin Pantea şi Dan Florea. Antrenori: Mircea Abraham - principal şi Marius Oniga - secund

 

Au arbitrat bine: Răzvan Lupuţan - principal, Alexandru Rad-Tăut - secund (ambii din Baia Mare), Marin Ştefan - scorer (Şimleu Silvaniei), Mihai Bujor şi Viorel Lucaciu - asistenţi (ambii din Zalău)

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1264

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter