Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

06.04.2012 - 09:19

Sergiu Ivan, indisponibil timp de trei luni

 Sergiu Ivan, indisponibil timp de trei luni

CS Phoenix a reuşit o victorie meritată cu CS Chimszed UMF, meci care contează pentru barajul de promovare. Din păcate, voleibaliştii şimleuani nu s-au putut bucura pe deplin de victorie, deoarece colegul Sergiu Ivan a suferit o accidentare gravă. Juniorul s-a accidentat la un deget de la mâna stângă, când executa un blocaj la fileu, în actul trei, la scorul de 8 - 9. Ivan a fost trimis de urgenţă la Zalău, unde în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie chirurgicală şi va fi indisponibil aproximativ 3 luni! “Regret accidentarea lui. Probabil că va lipsi două-trei luni şi-mi pare rău că nu va fi prezent la un turneu aşa de important pentru cariera lui voleibalistică”, a spus antrenorul Abraham.

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1962

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter