Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

10.04.2012 - 16:34

CS Phoenix Şimleu Silvaniei s-a calificat la barajul de promovare pentru Divizia A1

CS Phoenix Şimleu Silvaniei s-a calificat la barajul de promovare pentru Divizia A1
CS Chimszed UMF Cluj - CS Phoenix |imleu Silvaniei 1 - 3 (-21, 18, -19, - 15)

 

 

 

După ce în urmă cu o săptămână, gruparea de sub Măgura a trecut la pas pe teren propriu de clujenii de la CS Chimszed UMF Cluj, scor 3 - 0, a urmat meciul doi care a avut loc în oraşul de pe Someş. |imleuanii au început hotărâţi partida să încheie socotelile echipei calificate, astfel că, elevii antrenaţi de Mircea Abraham au intrat în posesia primului set, la diferenţă de patru puncte. În setul secund o oarecare relaxare în jocul şimleuanilor a făcut ca, echipa gazdă să restabilească egalitatea. A fost un simplu foc de paie, deoarece următoarele două seturi au intrat în posesia grupării de la poalele Măgurii, care şi-a adjudecat setul trei la diferenţă de şase puncte, respectiv zece puncte setul patru. Datorită acestui rezultat, echipa şimleuană este automat calificată la barajul de promovare în Divizia A1, fără să mai fie nevoită să dispute şi meciul trei. Din Seria Vest s-a mai calificat la turneul de promovare, LPS CSS Bihorul Oradea, formaţie care a trecut în ambele meciuri cu scorul de 3 - 0 de CSM Câmpia Turzii. Din Seria Est, prima echipă calificată este |tiinţa Bacău, urmând ca ultima care complectează tabloul echipelor calificate să se decidă între CSM Suceava şi Dacia Buzău. Turneul de promovare va avea loc în luna mai, pe terenul echipei care va câştiga licitaţia, iar primele două clasate în urma întocmirii clasamentului, vor face pasul spre prima ligă. 

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1083

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

4ez47aJaJfNW - 03.05.2015 - 11:41

A Copa Tiradentes, tem proporcionado para nf3s asdaciosos, momentos de felecidade e alegria. c8 o momento que temos para nf3s reencontrarmos colegas de turma, amigos que a muito tempo ne3o nos vemos. A Copa Tiradentes nos proporciona tudo isso, se3o dias realmente de festa. Eu estarei le1 com certeza com a minha regional de Vacaria, ate9 breve amigos.

Nume:

volei - 11.04.2012 - 16:07

SA SE INPLICE PRIMARUL DIN SIMLEU IN LICITATIE...BARAJUL SA SE DISPUTE IN SALA NOUA DIN SIMLEU

Nume:

volei - 11.04.2012 - 16:07

SA SE INPLICE PRIMARUL DIN SIMLEU IN LICITATIE...BARAJUL SA SE DISPUTE IN SALA NOUA DIN SIMLEU

Nume:

volei - 11.04.2012 - 16:06

SA SE INPLICE PRIMARUL DIN SIMLEU IN LICITATIE...BARAJUL SA SE DISPUTE IN SALA NOUA DIN SIMLEU


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter