Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

18.04.2012 - 14:43

CS Phoenix Simleu ar putea fi a doua echipă sălăjeană aflată printre "spuma" voleiului românesc

CS Phoenix Simleu ar putea fi a doua echipă sălăjeană aflată printre "spuma" voleiului românesc
CS Phoenix Şimleu, LPS CSS Bihorul Oradea şi Ştiinţa Bacău au obţinut biletele pentru turneul de promovarea, cea de-a patra echipă calificată la baraj se va decide, între CSM Suceava şi Dacia Buzău

 

 

 

 

 

Judeţul Sălaj ar putea avea din nou două echipe pe prima scenă a voleiului românesc. CS Phoenix Şimleu Silvaniei mai are de făcut un pas pentru a promova în Divizia A1 şi anume să se claseze în primele două locuri la turneul de promovare. Deocamdată şimleuanii îşi cunosc doar două dintre contracandidate, este vorba de LPS CSS Bihorul Oradea, formaţie care a fost în Seria Vest cu echipa din Şimleu, iar cealaltă este Ştiinţa Bacău. A patra echipă calificată se va decide între CSM Suceava şi Dacia Buzău. Primul joc din faza a II-a a play-off-ului, dintre cele două combatante va avea loc în data de 21 aprilie la Suceava, meciul doi este programat în data de 25 aprilie la Buzău, iar dacă va mai fi nevoie de un al treilea meci, acesta va avea loc la Suceava pe data de 29 aprilie. Cele mai mari şanse de a se califica la turneul de promovare le are formaţia din Suceava, care a terminat pe prima poziţie sezonul regulat în Seria Est.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Turneul de promovare în Divizia A1, se va desfăşura în perioada 18 - 20 mai şi va fi organizat de una dintre cele patru echipe calificate, care va câştiga licitaţia. Oferta pentru obţinerea dreptului de organizare va avea loc în data de 24 aprilie la sediul Federaţiei Române de Volei. 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1565

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter