Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

09.05.2012 - 14:27

CS Phoenix merge încredere cu la barajul pentru Divizia A1

CS Phoenix merge încredere cu la barajul pentru Divizia A1

Şimleuanii vor avea de înfruntat pe LPS CSS Bihorul Oradea, CSM Suceava şi Ştiinţa Bacău, într-un turneu de baraj care va avea loc chiar la poalele MăguriiToată atenţia şimleuanilor se îndreaptă spre turneul de baraj, care-i poate duce pe cei de la CS Phoenix în Divizia A1. Dacă primele două adversare, LPS CSS Bihorul Oradea şi Ştiinţa Bacău se ştiau de ceva timp, gruparea de sub Măgura a aflat săptămâna trecută şi cea de-a treia echipă pe care o va avea de înfruntat la baraj. Este vorba de CSM Suceava, formaţie care s-a calificat după trei meciuri în dauna buzoienilor de la Dacia Buzău.


Revenind la turneul de promovare care va avea loc la Şimleu, în perioada 18 - 20 mai, să spunem să fiecare formaţie va juca cu fiecare, iar la final se va întocmi clasamentul, urmând ca primele două clasate să obţină biletele pentru prima ligă. Sperăm ca din cele două echipe calificate, una să fie CS Phoenix Şimleu Silvaniei, care are o şansă în plus, mai ales că va evolua în faţa propriilor suporteri. 


“Am dorit neapărat să câştigăm licitaţia de-a organiza barajul de promovare. Ne dorim să promovăm pe prima scenă pentru a face o bucurie şimleuanilor. Vom avea bugetul necesar pentru prima ligă, unde chiar din primul sezon ne dorim o clasare în prima jumătate a clasamentului. Sper ca băieţii să promoveze indiferent de pe ce loc, mai ales că vor disputa barajul în faţa propriilor suporteri”, ne-a declarat primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş.

             Ionuţ COSTINAŞ

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1410

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

volei - 09.05.2012 - 16:26

MULT SUCCES LA PROMOVARE

Nume:

volei - 09.05.2012 - 16:25

MULT SUCCES LA PROMOVARE

Nume:

volei - 09.05.2012 - 16:25

MULT SUCCES LA PROMOVARE


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter