Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

22.05.2012 - 23:11

Sergiu Ilieş - jucător CS Phoenix: “Va trebui să se facă mici investiţii la echipă”

Sergiu Ilieş - jucător CS Phoenix: “Va trebui să se facă mici investiţii la echipă”

Multiplu campion naţional şi internaţional, Sergiu Ilieş trăieşte a doua tinereţe, după ce a promovat cu CS Phoenix Şimleu Silvaniei pe prima scenă a voleiului românesc. Dacă la un moment dat, voleibalistul punea în calcul chiar o retragere cauzată de o accidentare, iată că Ilieş a revenit şi a pus umărul la promovarea şimleuanilor în prima ligă, după o pauză de patru ani de zile. “Ultimul meci al turneului a fost unul dificil pentru că orice meci care este decisiv este unul dificil. Se tratează cu multă precauţie, deoarece orice greşeală te poate costa. Cei de la CSM Suceava au luptat pentru şansa lor, dar noi am fost mai pragmatici şi suntem... mai multe în ziar de miercuri, 23 mai.

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1842

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter