Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

23.05.2012 - 12:14

Foşti voleibalişti ai Şimleului, prezenţi la turneul de promovare

 Foşti voleibalişti ai Şimleului, prezenţi la turneul de promovare
Pe lângă oamenii de sport din judeţ şi nu numai, a mai fost prezent şi fostul portar al Stelei - Helmuth Duckadam

 

 Revenirea voleiului şimleuan pe prima scenă a voleiului românesc a fost savurată de o mulţime de oameni de sport, foşti voleibalişti ai Şimleului şi nu numai. Au fost prezente fostele glorii ale voleiului zălăuan, Mircea Tutovan, Dănuţ Ciontoş, preşedintele de la CSS Zalău, Marin Silaghi şi Vasile Buzatu. Chiar dacă momentan este primar în Ciucea, Ioan Popa a rămas un împătimit al voleiului, el fiind prezent la Şimleu, pentru a-şi urmări echipa la care a evoluat cu mulţi ani în urmă.
Pe lângă renumitul doctor, Ioan Puşcaş, au mai fost prezenţi la turneul organizat în Sala “Silvania”, care a fost inaugurată la acest turneu, Teofil Chiş, Iosif Geiger, Vasile Faur, Nicolae Ilieş, Remus Triteanu, Onuţ Puşcaş - toţi din Şimleu Silvaniei. Marius Năsăudean, Mihai Iova, Nelu Todoran, Ioan Ţerbea, care acum sunt stabiliţi la Oradea au ţinut să fie prezenţi la baraj pentru a susţine echipa de volei de la poalele Măgurii. De calificarea Şimleului în prima ligă de volei s-au bucurat şi Adrian Arbuzov, fost jucător de naţională din Baia Mare şi Vasile Măşcăşan din Târgu Mureş. La meciurile de baraj a fost prezent şi fosta glorie a Stelei, Helmuth Duckadam, cel care a făcut senzaţie în poarta Stelei în finala Ligii Campionilor de la Sevilla. 

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1887

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

wezURmJYfMuwpQgdJ - 10.07.2012 - 11:29

22 agosto, 2011 a las 11:43 Hola a todos,yo suelo corerr poquito por que prefiero hacer otros deportes, sobre todo ciclismo, y casi siempre corro solo. Lo hago por el placer de corerr y con un objetivo puro y duro de salud y para complementar las salidas de bici y hacer otro ejercicio para las piernas. Siempre tranquilo, por el entorno donde vivo, por el monte y siempre con mfasica.Estoy de acuerdo con lo que comentas sobre los que venimos de deportes colectivos, al final, salgo a corerr solo con Luca, mi perro, a mi ritmo, sin una programacif3n, improvisando recorridos dependiendo del estado de humor, las sensaciones en ese momento, etc para mi, el corerr es algo monf3tono por lo que tiene que resultar placentero en cierta medida.Es la esencia del deporte para mi, disfrutar. Cierto que algo de sufrimiento tiene que haber, para poder progresar y tener una buena base que te permita eso, disfrutar, pero para sufrir sufriiirrrr y sufriiiiiiiiiirrrr ya no me vale.Abrazo a todos!

Nume:

un simleuan - 24.05.2012 - 12:27

pentru cel ce a scris acest articol.....nu cred ca Mircea Tutovan e mai mare fost jucator al Zalaului decat al Simleului.....

Nume:

un simleuan - 24.05.2012 - 12:25

scuza ti greselile gramaticale dar l am scris in graba

Nume:

un simleuan - 24.05.2012 - 12:19

pt cel de la 9 39....vloeiul in simleu a inceput cu domnul doctor Puscas ,tatal lui Onut..apoi l a continuat Onut, tatal lui finanta o echipa mare a Simleului care castiga cupa balcanica in Serbia, pe atunci Iugoslavia,deci nu il ling in c...r pe nimeni dar crede ma cstiu de ce vb , Onut apoi a continuat sa pastreze traditia voleiului in Simleu....si a o fost si jucator...acuma ca nu a fost la nationaloa asta e...Sandi Ghiran si Faur si au adus si ei contributiile lor si merita apreciati...dar nu poti spune ca cu cei a inceput voleiu in Simleu........informeaza te mai bine

Nume:

ppp - 24.05.2012 - 09:40

si daca stii citi am intrebat ce mare jucator de volei a fost........ nu presedinte de echipa:)))) sau l-ai vazut tu jucand volei?

Nume:

ggg - 24.05.2012 - 09:39

:)) primul cuvant pe care l-ai folosit deja te desemneaza ca un lingau al acestui personaj din simleu:) voleiul a inceput cu faur in simleu si cu ghiran nu cu puscas. daca nu ar fi avut de castigat din aceasta treaba nu si-ar fi pierdut vremea. documenteaza-te inainte sa arunci cuvinte care nu fac cinste unui om cu carte. sau poate chiar nu ai:)))

Nume:

xx - 23.05.2012 - 18:00

Fraiere sa stii ca daca nu ar fi fost Onut Simleul nu ar fi avut echipa asta...

Nume:

ggg - 23.05.2012 - 15:28

Ce mare jucator de volei a fost Onut Puscas???? ce oameni obedienti.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter