Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

25.05.2012 - 08:22

Mircea Abraham - antrenor CS Phoenix: “Am îndeplinit un vis pe care multă lume din Şimleu şi din judeţ şi l-a dorit”

 Mircea Abraham - antrenor CS Phoenix:  “Am îndeplinit un vis pe care multă lume din Şimleu şi din judeţ şi l-a dorit”

 


Promovarea în primul eşalon după o pauză de patru ani de zile a adus o bucurie în tabăra şimleuană, antrenorul celor de la CS Phoenix declarându-se mulţumit de prestaţia elevilor săi şi speră ca din sezonul următor, echipa şimleuană să facă o figură frumoasă în prima ligă. “Ne-am făcut puţin greu acest turneu, după ce am pierdut în prima zi cu echipa din Oradea. După cum aţi văzut, în prima zi, cu accidentările de rigoare am căzut psihic. Din punctul acesta de vedere am reuşit să ne remontăm toată echipa pentru următoarele două meciuri şi am îndeplinit un vis care multă lume din Şimleu şi probabil din judeţ şi l-a dorit, acela de a avea două echipe în prima divizie naţională. Sperăm să fim în frunte, să urmăm exemplul echipei CS Remat Zalău, să fim cu ei ...acolo sus! Vom face investiţii legate de nişte jucători, dar să nu uităm că, cu aceşti jucători am promovat şi o mare parte dintre aceştia vor evolua în campionatul următor ca şi titulari. Vom aduce si întăriri pentru că Divizia A1 este cu totul şi cu totul altceva, dar după promisiunile şi sprijinul pe care le avem de la autorităţile locale vom reuşi să achiziţionăm ceea ce ne trebuie şi să rămânem în prima divizie. Este greu de spus acum câţi jucători vor veni. Vor fi probabil minim doi-trei jucători care vor veni! Bineînţeles că în cazul în care vor fi resurse mai mari, vor veni şi mai mulţi. Să ne bucurăm de momentul care este acum şi o sa vedem pe viitor ce o să achiziţionăm şi cum o sa evoluăm în continuare”, ne-a declarat Mircea Abraham.          


 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1537

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter