Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

28.05.2012 - 08:31

Sergiu Ilieş – ridicătorul echipei CS Phoenix Şimleu: “Sper să pot evolua şi în prima ligă”

Sergiu Ilieş – ridicătorul echipei CS Phoenix Şimleu: “Sper să pot evolua şi în prima ligă”

Fostul internaţional a vrut să se lase de volei anul trecut, din cauza unei accidentări serioase

 Multiplu campion naţional şi internaţional, Sergiu Ilieş trăieşte a doua tinereţe, după ce a promovat cu CS Phoenix Şimleu Silvaniei pe prima scenă a voleiului românesc. Dacă la un moment dat, voleibalistul punea în calcul chiar o retragere cauzată de o accidentare, iată că Ilieş a revenit şi a pus umărul la promovarea şimleuanilor în prima ligă, după o pauză de patru ani de zile.

 „Vom vedea de la toamnă ce vom face în Divizia A1. Să vedem ce investiţii se vor face, deoarece pentru a face o figură frumoasă în prima ligă, trebuie făcut un pic mai mult. A fost o perioadă în care am crezut că pentru viitorul meu este mai bine să fac altceva, din păcate situaţia economică nu a permis acest lucru. Dar, cel mai importantă lucru pentru mine este că am revenit să joc deşi am suferit o accidentare serioasă. Sper să pot evolua şi în prima ligă”, ne-a declarat Sergiu Ilieş, cel care a câştigat titlul cu Elcond Zalău, Deltacons Tulcea, Tomis Constanţa şi Remat, dar şi în Austria!

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2520

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter