Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

25.10.2012 - 11:54

Marius Paşca - antrenor FC Zalău: “Dacă aveam capacitatea de a finaliza ocaziile avute, scorul final era altul”

Marius Paşca - antrenor FC Zalău:   “Dacă aveam capacitatea de a finaliza ocaziile avute, scorul final era altul”

 Cu toate că au practicat un joc bun, “alb - albaştrii” s-au întors cu tolba goală de la Satu Mare Olimpia

 

 Satu Mare nu mai este echipa din sezonul trecut, lucru care s-a putut observa în partida cu FC Zalău. Elevii lui Tiberiu Csik au fost crispaţi în joc, de multe ori nesiguri, însă elevii lui Marius Paşca nu au ştiut să profite. Ai noştri au început bine şi chiar dacă Olimpia a trecut în câteva rânduri pe lângă gol, Andrei Teglaş a deschis scorul după o centrare “ca la carte” a lui Mihai Bode. Însă, nu a durat mult avansul echipei noastre, deoarece Vlad Negrean s-a uitat prea mult la meciurile de volei ale Rematului şi a sărit la cap, lovind mingea cu mâna în propriul careu. Penalty-ul, executat precis de Iuhas, a făcut ca cele două echipe să intre la cabine cu un rezultat de egalitate. Tot din lovitură de la punctul cu var avea să treacă Olimpia în avantaj, de data aceasta Claudiu Chiş agăţând mingea, însă şi piciorul lui Marinaş, fapt pentru care, centralul a indicat din nou lovitură de pedeapsă. Iuhas, cu mult calm, a înscris şi sătmărenii erau deja la adăpostul celor trei puncte. Finalul a aparţinut echipei noastre, care putea egala prin Teglaş, însă Şuta a fost la post. În zadar au terminat zălăuanii în atac, deoarece Maior Istvan şi colegii săi nu s-au ales cu nimic de la acest meci, decât cu jocul bun practicat.  “Dacă aveam capacitatea de a finaliza ocaziile avute, scorul final era altul.Din păcate am făcut greşeli individuale, cu toate că nu am prea dat posibilitatea adversarului să-şi creeze ocazii. Rezultatul este nedrept şi pot spune că meritam cel puţin un punct la Satu Mare. Jocul echipei a fost bun, jucătorii au avut atitudine bună, comparativ cu meciul de la Jiul, dar nu e de ajuns să joci bine ca să obţii puncte”.  Marius Paşca - antrenor FC Zalău 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1334

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

5fQjclEFnn - 27.09.2014 - 19:19

A little rationality lifts the quality of the debate here. Thanks for cotitrbuning!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter