Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

25.02.2013 - 09:27

Fostul antrenor al Silvaniei, principal la Luceafărul Oradea

 Fostul antrenor al Silvaniei, principal la Luceafărul Oradea

Florin Farcas a fost pe banca tehnica a grupării de sub Măgură, când FC Silvania evolua în Liga a II-a


 


Tot mai mult auzim de jucători sau antrenori care s-au aflat la Şimleu Silvaniei, în perioada în care FC Silvania evolua în Liga a II-a. Chiar dacă s-a aflat pentru o perioada scurtă sub Măgură, antrenorul Florin Fărcaş a căpătat experienţă, iar după plecarea de la Şimleu s-a aflat în sânul echipei Luceafărul Oradea, unde a ocupat funcţia de director sportiv.


Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

În această iarnă, Fărcaş a fost numit antrenor principal, după ce Călin Moldovan a părăsit gruparea bihoreană. Noul tehnician are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar şi promovarea cât mai multor jucători spre primul eşalon.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1413

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter