Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

09.07.2013 - 15:05

Juniorul Mihai Criste s-a transferat la Steaua Bucureşti

 Juniorul Mihai Criste s-a transferat la Steaua Bucureşti

 Zălăuanul a aparţinut de CSS Zalău, dar a evoluat cu dublă legitimare şi la CS Volei Municipal Zalău 

 

Ani la rând, CSS Zalău a dat jucători importanţi spre echipa de volei a oraşului, şi nu numai. Cel mai recent exemplu ar fi juniorul Mihai Criste, care, în sezonul trecut, a evoluat cu dublă legitimare la CSS Zalău şi VCM Zalău. Cu clubul condus de Marin Silaghi, a obţinut locul 4 la Campionatul Naţional de Volei, dedicat juniorilor 2, iar în această perioadă, a fost convocat la lotul naţional de cadeţi, pentru campionatele balcanice. După acţiunea echipei naţionale, Mihai Criste nu va mai reveni la Zalău, deoarece în această perioadă s-a transferat la Steaua Bucureşti, cu care va evolua în Divizia A2.”Am semnat cu Steaua pe 2 ani, cu drept de prelungire şi consider că este un mare pas în faţă. La Steaua este un alt proiect, toată baza se pune pe tineret şi ne vom lupta pentru promovare încă din primul an. Voi avea ocazia să joc şi la juniori şi ne dorim ca în sezonul următor să ajungem la turneul final”, ne-a declarat zălăuanul Mihai Criste.  Chiar dacă va juca doar în Divizia A2, juniorul spune că pentru el va fi o bună oportunitate de a progresa. “Momentan, sunt bucuros că voi avea ocazia să joc şi nu contează nivelul. Banii nu mă interesează, fiindcă la această vârstă cel mai important este să am cât mai multe meciuri  şi să cresc în valoare”, a adăugat Criste.  Pentru încă doi ani, Criste va fi tot junior şi, în Bucureşti îşi va continua şi studiile la cel mai renumit liceu, Mircea Eliade.

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2084

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

cACZEiZ5K1 - 21.05.2015 - 11:41

Quais atitudes tcaeicns!? Pra ver se percebes je1 que e9s te3o esperto (a), todas as modalidades tem a sua tecnica e dificuldade! No futebol basta tocares com a me3o e e9 falta, no andebol dar mais que treas passos com a bola na me3o e9 falta, no andebol tocar num jogador isolado que se apronta pra rematar e1 baliza de1 excluse3o de dois minutos, e muito mais, portanto ne3o me venhas com tretas de tcaeicns de volei e dificuldades, eu falo da experiencia que tenho em ralae7e3o a estas 3 modalidades, sim pq je1 joguei qualquer uma delas enquanto tu talvez apenas tenhas conhecimento e jogado volei, je1 agora que tal umas aulas de portugeas pra ver se consegues decifrar o que escrevi no comente1rio anterior, eu disse que "todas as modalidades tem a sua tecnica e dificuldade", bem explicito em portugueas correcto e muito simples de perceber. Pra se jogar qualquer modalidade e9 preciso aprender e treinar muito ne3o e9 sf3 no volei, sf3 e9 pena e9 se esconderem atre1s do anonimato e acharem que se3o melhores que os outros.

Nume:

!!! - 10.07.2013 - 20:30

Bravo, felicitari si mult succes, Mihai!

Nume:

!!! - 10.07.2013 - 20:28

Cu CSS Zalau, Mihai Criste, la fel ca si Claudiu Iov si Rares Balean (toti convocati la loturile nationale) a obtinut titlul de CAMPION NATIONAL la minivolei, in anul 2009.(vezi ;"Voleibalisti de aur"; Magazin Salajean aprilie 8, 2009 - ;"Echipa pregatita de Georgeta Dobrota a fost medaliata cu aur la turneul final al Campionatului National de minivolei (Bucuresti); Lotul CSS Zalau: MIHAI CRISTE (cpt), CLAUDIU IOV, David Osvath, RARES BALEAN, Sergiu Cozorici, Dan Hasmasan, Octavian Chiorean, Marius Chende, George Cimpoies si Vlad Chis. Antrenor: prof. Georgeta Dobrota; MIHAI CRISTE a fost desemnat la final cel mai bun jucator al turneului". Ce repede uita unii...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter